Σχετικά

ΚΟΜΠΙ ΤΡΑΝΣ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Combitrans, μια εταιρεία κρίκος της αλυσίδας με την Ευρώπη.

Απο το 1990 η Combitrans Hellas δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των Διεθνών Μεταφορών σε 27 χωρες της Ε.Ε., προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σεβασμό, συνέπεια, υπευθυνότητα και αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές τμηματικών και πλήρων φορτίων σε όλη την Ευρώπη. Κεντρική γραμμή μας είναι η Σκανδιναβία  (Σουηδία, Νορβηγία,  Δανία και Φινλανδία). Την τελευταία δεκαετία έχουμε επεκτείνει με επιτυχία τον τομέα των μεταφορών μας στη Νότια και Βόρεια Ευρώπη καθώς και τις Ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες εδραιώνοντας τη δυναμική μας θέση στην αγορά.

Σε συνεργασία με την μητρική μας εταιρεία BRING CARGO INTERNATIONAL AB,  το δίκτυο ανταποκριτών και συνεργατών σε όλη την Ευρώπη, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχουμε πετύχει να καταλάβουμε ηγετική θέση στον τομέα των Διεθνών μεταφορών και υπηρεσιών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Combitrans αποτελείται από ομάδα ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και ηλικιών με άριστο επίπεδο σπουδών και πολύπλευρη επαγγελματική εμπειρία, συνδυάζοντας έτσι την πείρα με την δυναμικότητα.

Φροντίζουμε να παραμένουμε ανταγωνιστικοί, εστιάζοντας στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και την επιχειρηματική πρόοδο. Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις εξελίξεις του κλάδου μας και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τις τιμές μας!